η γη τησ ελιασ, 2vie8owyimii2m

Μία δραματική ιστορία με πάθη λάθη βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο στο MEGA. Ετικέτες Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.


H Gh Ths Elias Pote Kanei Premiera H Seira Toy Mega Osa 8a Ginoyn Sta Prwta Epeisodia Fthis Gr

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 2100.

η γη τησ ελιασ. Δείτε το πρώτο επεισόδιο της της νέας τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Μάνη Αρεόπολη. Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο τόσο της δράσης όσο και της λογικής. Διπλό επεισόδιο την Κυριακή 59.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Ποιός παρακολουθεί τη Μυρτάλη την ώρα που οδηγεί. Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης την Αρεόπολη.

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 2100 μεταφερόμαστε στη Μάνη γνωρίζουμε τους ήρωες που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου μέσα από τις ερμηνείες. Φθινόπωρο Χειμώνας 2021. ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.

Πρεμιέρα για την Τσολάκη στις 119. Σασμός Νούμερα τηλεθέασης. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η.

Η μόνη ειλικρινής αγάπη που έχει είναι για τη γη και τις ελιές της. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Παρέμβαση του γιου του για την κηδεία και τον τόπο ταφής 8 λεπτά πριν. Πρεμιέρα κάνει την 1η Σεπτεμβρίου η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς. Η γη της ελιάς ξεκινά να γράφει τη δική της ιστορία στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η Αργυρώ κάνει σε μία απρόσμενη ανακάλυψη. Οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της παραγωγής παρακολούθησαν μαζί με δημοσιογράφους το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς που. Μια αποκάλυψη για 25 χρόνια πριν.

Προσωπικό της στοίχημα και στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης. Η γη της ελιάς Επεισόδια. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει.

Στεγασµένο σε έναν παραδοσιακό αρχοντικό σε ένα από τα ψηλότερα σηµεία µε θέα όλη την Αθήνα δίπλα από τον ξυλόφουρνο ή στην πέτρινη βεράντα µε τα πλατάνια σας υποδεχόµαστε για µία γευστική αλλά και υψηλής αισθητικής εµπειρία. Εκεί που το έδαφος καρποφορεί. Μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη.

Δύο ταλαντούχοι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA Η γη της ελιάς και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Η Γη της Ελιάς. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει.

Δύο φιλόδοξοι νέοι με πείσμα και τόλμη. Η γεωπονία έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδία του ενώ η καλλιέργεια της ελιάς είναι το πάθος του. H Αφροδίτη και ο Liam ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος.

Γονατίζει ο Μεγάλος Αδερφός και τα live του. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Εκεί γεννιέται το μίσος και η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου. Πρόσφατα άρθρα Η γη της ελιάς. Όσα θα δούμε στη σειρά Η γη.

Η Γη της Ελιάς. Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 5 Η Μυρτάλη φροντίζει τα τραύματα του Αλέξη και νιώθει τρομερές τύψεις για τον καβγά ενώ ο Αλέξης προσπαθεί να την απομακρύνει από τον Στέφανο. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς.

Η γη της ελιάς Eπεισόδιο 8 Επεισόδιο 9. Η Γη της Ελιάς έρχεται από την 1η Σεπτεμβρίου στο MEGA. Οι τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν.

Barking well media ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της Στέφανο. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό που πασχίζει να κρατήσει κρυφό.

Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της Στέφανο. Μία παλιά βεντέτα θα έρθει να ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής του και η αγάπη του για την Μυρτάλη θα. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.

Δείτε το χώρο.


H Gh Ths Elias H Myrtalh Leei Psemata Ston Stefano Oti Einai Erwteymenh Me Allon In Gr


3y64vrvauivlqm


H Gh Ths Elias Premiera Shmera Gia Th Nea Seira Toy Mega Ti 8a Doyme Sta Prwta Epeisodia Monopoli Gr


Wqqszsmzz 6ecm


H Gh Ths Elias Premiera Shmera Gia Th Nea Seira Toy Mega Ti 8a Doyme Sta 2 Prwta Epeisodia Healthweb Gr


2vie8owyimii2m


H Gh Ths Elias Neo Fwtografiko Yliko Osa 8a Doyme Sta Prwta Epeisodia


Lvif5umanadfem


Tbliows40fb6 M


H Gh Ths Elias Apopse H Megalh Premiera Ths Seiras Toy Andrea Gewrgioy Zappit


Eitkwgg3iswy9m


H Gh Ths Elias Poios Hrwas Katalhgei Sthn Entatikh E3aitias Ths Bentetas Poy 3espa In Gr


Ola Ta Treiler Ths Seiras H Gh Ths Elias Toy Mega Tv Official Seiresgr Youtube


Pnlxejafsnbomm


H Gh Ths Elias H Ypo8esh Ths Seiras Alter Info Gr


Qadkzpghjmg9am


A4q6bvxmusk2zm


Renvl3ai3utwjm


P Jaedroiiygjm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here